Розділ 3. Поля енергії

Коли бачиш поля енергії,
людські істоти виглядають, як світлові волокна,
подібні до білого павутиння, дуже тонкі.
Вони тягнуться від голови до пупка,
і людина схожа на яйце з текучих волокон;
руки і ноги подібні до протуберанців,
що світяться, вириваються в різні боки.
Карлос Кастанеда, Колесо часу

    Включіть, будь ласка, свій механізм, як би це сказати, певний важіль. Це може бути те, що ви бачите поля енергії:

людські істоти виглядають як світлові кулі, схожі на білу павутину, дуже тонкі, вони тягнуться від голови до пупка, і людина нагадує яйце з текучих волокон. Руки і ноги схожі на світлові протуберанці в різні сторони. Протуберанці — це сплески сонячної енергії, коли сонце утворює завихрення, які можна спостерігати у вигляді протуберанців. Ось приблизно так само, як людське поле енергії, воно вириває певні протуберанці залежно від того, які сплески енергії проявляються, як ми виявляємо свою енергію. Виникають ті чи інші якості енергії, тобто, випускаючи цю енергію, хтось робить прояв емоцій, хтось зневіряються — все це випуск певної енергії.

    Багато людей часто запитують, як побачити поля енергії. Людські істоти виглядають, як світлові волокна. Я не просто об'єдную рунічну магію з вивченням з позиції біоенергетики. Я дивлюся, як працюють біополя, як взаємодіють енергії між людьми та предметами, які енергії є у тварин, бо це основа. Знаєте, біоенергетика створила певну основу для зцілення. Тобто, якщо ти бачиш енергії, значить, ти можеш володіти якимись енергіями, ти можеш зцілювати. Насправді біоенергетика — це досить цікава та складна наука і дуже шкода, що її не перевели в ранг сучасної науки. Хоча намагаються використовувати біоенергетичні принципи у сучасній науці, але, на жаль, серйозно не ставляться до самого терміна. Можливо, воно має якісь інші наукові назви.

    Я не про це. Я про те, що, розуміючи, будь-який маг розуміє, як працюють енергії і у кожного є своє уявлення про ці енергії. Наприклад, Кастанеда описав словами Дон Хуана, що це ніби світлові волокна або схожі на павутину, дуже тонкі. І насправді це так, тому що це певне видіння і вони тягнуться від голови до пупка. Так, людина схожа на яйце з текучих волокон. Це певне сприйняття і воно недалеко від правди. Але питання у тому, що одне й те ж явище кожен може сприймати по-різному. Тому хтось бачить одним чином, хтось — іншим. Я, наприклад, бачу це у вигляді яйцеподібної форми.

    Це можна визначити дуже багато чого: у чоловіків одна форма яйця, як правило, з вершиною вниз, у жінок — навпаки вниз, через певні енергії. Бува енергія, у пересічної людини, ослаблена і якщо придивитися, вона може окутувати контур. З цієї павутинки можна побачити світлові центри. Зазвичай у практиках використовують сім центрів, насправді видно дев'ять, а насправді у людини — тринадцять центрів. Просто решту чотири центри важче побачити, це потрібно умовно зменшити перспективу, щоб побачити ці тринадцять центрів. Так нас бачить напевно п'ятивимірна свідомість або так, скажемо боги.

    Як почати бачити ці волокна? Як почати бачити ауру? Як почати бачити енергоцентри? У своєму курсі я даю таку практику. У когось вона вдається, у когось — ні. Але насправді суть полягає у тому, як ми це уявляємо. Тобто, якщо людина собі це не уявляє або, наприклад, не вірить, вона говорить: "Це дурниця, це не працює", то в неї нічого не вийде. Тоді їй і не потрібно насправді намагатися. Це медитативна практика і вона з першого разу не вийде.

    Це, так би мовити, постанова шаблону чи проєкції. Тобто, потрібно максимально уявити це світіння яйця, або світіння кокона, або світіння енергії, максимально наскільки це можливо. Запустити своє уявлення. Якщо у когось слабке уявлення, потрібно взяти якусь картинку за основу і максимально її уявити. І ось, коли ви максимально уявляєте цю картинку, то її потрібно у своєму уявленні, так би мовити, навести на людину. Можете на себе, але, наприклад, уявляєте, що ви дивитеся на себе з боку. Тобто, звичайно, це медитативні практики і це потрібно повторювати.

    З часом ви почнете бачити, що ця картинка трохи інша. Тому всі, хто хоче побачити поля енергій, будь-які поля енергій, починають з простих речей — це ставить певний шаблон, проєкцію або картинку або певне уявлення. Закрийте очі і уявіть це і ви побачите, що все навколо — це енергія. Звісно, спочатку у вас може не вийти побачити одразу. Якщо хтось почне сумніватися, що в нього якісь глюки, то він теж не буде бачити. Тут потрібно повністю заспокоїти свій розум і не додумувати, не вигадувати нічого. І з кожним разом, ставлячи одну й ту ж картинку, ви потихеньку почнете бачити ці енергії — енергії рослин, енергії тварин та інші — це правда, спробуйте та переконайтеся самі. Ви почнете бачити енергії людей, навіть енергії неживих предметів, природних і неприродних. Можна навіть побачити такі енергії, які штучно створені самою людиною. Ці енергії, можна бачити спеціальними приладами, наприклад, тепловізором, що якоюсь мірою можна взяти, як основу для свого уявлення.

    Насправді з часом, практикуючи цю техніку, ми можемо відкрити в собі видіння цих енергій. Це потрібно практикувати, це не робиться за один раз. Це не базується на тому, вірите ви в це чи ні — це все не працює. Потрібна практика, потрібна тренування. І я вам зараз говорю, можливо, якісь фантастичні речі, незрозумілі. Але коли ви почнете бачити, мені вже не потрібно буде вам це розповідати. Ви скажете: "Ми знаємо, ми це вже бачимо". Це розвивається, це не передається по роду, це не удар блискавки в голову чи клінічна смерть. Це досягається практикою. Тобто, поступово представляючи всі ці речі, ви почнете бачити. Єдине, що завжди заважає почати бачити — це ваше невірство у своє видіння. Ось це дуже складно подолати, цей ідіотизм своєї людської, тілесної природи: поки не піймаю, не повірю. Тому я вам і сказав на початку цього тезису: для того, щоб розпочати цю практику, допустити для себе такий момент — що, можливо, це може бути. Допустіть це, прийміть і почніть практикувати. Я вас запевняю, що через деякий час ви навчитеся перемикати свою увагу без постанови шаблону. Ви почнете бачити ці енергії.

    Інша справа, що ви почнете бачити те, що у вас раніше не було, знаєте таке відчуття, що ви сходите з розуму або щось з вами відбувається незрозуміле. Вчіться перемикатися у реальність, переходити назад у реальність. Тобто, зробіть якийсь ритуал входу і виходу. Можете, наприклад, під час медитації придумати якісь слова для входу і виходу. Наприклад, будь-які слова, які хочете: "вхід" і "вихід" і тоді ваша свідомість почне включатися. Зазвичай інтенсивність цих практик протягом 21 дня виводить людину на новий рівень програми. Тобто людина сама себе перепрограмовує на те, щоб почати бачити ці енергії і в неї проявляються здібності видіння. І в принципі, можна розглянути свою енергію, тому що, абстрагуючись, ви починаєте бачити себе окремо. Ви можете бачити енергію інших людей. І найголовніше — не поспішайте. Коли ви почнете бачити, не кидайтеся одразу: "О, у тебе тут червона пляма" або там ще щось. Не панікуйте, навчіться спостерігати. Тому що те, що ви почнете бачити, вам потрібно навчитися розрізняти відмінності. Тобто розрізняти аномалії або незвичайні речі. З часом можна почати бачити моменти погано працюючих енергоцентрів, наприклад, неактивні ваші генератори. Або, наприклад, ви можете помічати якісь темні плями, якусь незрозумілу туманність, іншого кольору у світлових волокнах і так далі. Це, у принципі, збірна інформація. Ви просто повинні набратися терпіння і збирати цю інформацію, вивчати її. Це дуже дивовижне спостереження, дуже дивовижне знання про себе, про оточення, про енергії.

    І от це спостереження дає дуже багато інформації, набагато більше інформації, ніж на жаль у біоенергетиці або в таких енергетичних практиках в інтернеті, чи в книжках дуже мало. Це, як правило, індивідуальні речі. Я вам хочу сказати, що вони мають певний елемент шаманізму. Тобто шамани, наприклад, у давнині були здатні бачити, але вони це робили не тому, що били в бубон або танцювали пісні, або співали горловим співом, а тому, що практикували саме ці шаблони, вони практикували медитативні моменти і практикували вхід у транс. Тому з цим потрібно звертатися дуже обережно. Якщо ваше свідомість сумнівається, якщо ви не вірите собі, то у вас, звісно, не вийде. А повна відірваність — це не дуже добре, тому що можна піти в дебрі. Ну і звісно, не робіть це в зміненому стані. Тобто не вживайте алкоголь або не використовуйте лікувальну марихуану і подібне.

    Я хочу вас попередити, що всі практики видіння енергії їх потрібно контролювати. У зміненому стані ви не можете їх контролювати, хіба спостерігати та і то вже питання, чи то галюцинації, чи справді ви бачите.

    Контролювати ці енергії досить складно і вас може завести туди, куди не слід. На цьому етапі робити це не рекомендується; ці речі потрібно робити дуже обережно, не поспішаючи. Не намагайтеся відразу побачити щось дивовижне — це відбувається поступово. Наприклад, у магії проникнення в енергії або розуміння цих енергій, а тим більше спроби щось з ними зробити, вимагають ювелірної точності, немов нейрохірургічного втручання. З цими енергіями можна працювати та управляти ними, але спочатку їх потрібно вивчити. Попереджаю: не поспішайте, це не відкривається одразу. Цьому потрібно вчитися через спостереження.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Розділ 1. Усвідомлене сприйняття

Розділ 2. Бути магом

Передмова. Утворюючи нову реальність

Розділ 4. Зберігати рівновагу

Розділ 6. Людина знання

Розділ 5. Навчитися бачити