Розділ 5. Навчитися бачити

Коли МАГ навчиться бачити,
він побачить, що людина — це яйце,
що світиться, будь він жебрак або король.
А що можна змінити в яйці, що світиться? Що?
МАГА ніколи не турбує його страх.
Натомість він думає про чудеса бачення полів енергії!
Решта — дрібниці, порожні прикраси.
Карлос Кастанеда, Колесо часу

    Коли маг навчається бачити, він усвідомлює, що людина — це світлове яйце. І тут виникає важливий момент: коли маг навчиться бачити, він розуміє, що багато хто створює ілюзію, що це даність, але це не так. Маг може навчитися бачити цю даність. Людина має безліч втілень, але не всі навчились чомусь. Кожен має свій шлях і той, хто стає на шлях знання, отримує новий досвід з кожним втіленням.

    Чи є втілення цікаві? Людські розваги швидко втрачають інтерес. Єдине, що справді захоплює — це знання і пізнання нового. Без праці нічого не дається і за все потрібно платити. Ніхто не може вставити чіп або вкласти знання в голову. Людина повинна сама відкрити своє свідомість, свої ворота сприйняття.

    Коли ви навчитеся бачити, ви побачите, що всі люди однакові, як енергія. Мало того, ви зрозумієте, що тварини і рослини також мають цю ж енергію. Ви не маєте значення чи переваги перед ними, адже ви є частиною цієї ж енергії. Перевага людини нічого не означає, будь він бідним чи королем. Це розуміння, що ми лише енергія, яка світиться, з якимось скупченням енергії, приводить до усвідомлення того, що ми не кращі за дерева, рослини чи тварини.

    Є тварини, які за розміром більші за людину. Тож чому порівнювати розміри тіл? Важливіше порівнювати розміри світлових волокон. Існують навіть маленькі істоти, які світяться сильніше. Людина — це не єдина форма життя.

    Не потрібно йти за тридев’ять земель, щоб знайти мудрість; вона навколо нас, потрібно лише її помітити. Це може звучати дивно, але це реальність. Людина створила себе сама і не є царем природи. Природа значно мудріша і вона терпить людину. Люди до цього часу живі, але якщо подивитися на попередні цивілізації, здається, що вони сильно розлютили природу. Природа, своєю чергою, дозволила людям розмножуватись, але ми маємо почати сприймати себе частиною всього сущого.

    Люди, як вид можуть бути анульовані або скорочені. І питання не в вакцині, не в вірусі або ще в чомусь. У планети Земля є радикальні засоби, щоб привести людину до свідомості. Якщо ця ситуація не змусить нас задуматися, ми станемо частиною всього сущого.

    Маг, коли це бачить, розуміє, що він є частиною дерева, тварин і всього сущого. Це знання змінює його життя. Він усвідомлює, що в цьому житті нічого немає неважливо, бо воно безкінечне і всі елементи формуються навколо. Маг не боїться смерті; думає про чудеса і видіння енергетичних полів і все інше — це лише дрібниці та прикраси.

    Нам потрібно зосередити увагу на розвитку своїх здібностей до бачення. Маг знає, що він тільки людина, але страх не турбує його. У мага може бути страх, але він розуміє: там, де страх, є заборонені речі. І якщо він відчуває страх, йому потрібно наблизитися до нього, бо там приховані знання. Страхи виконують роль приманки, тому маг іде на зустріч своїм страхам, щоб отримати винагороду через це. Страх приховує таємниці світобудови. Якщо у вас є страхи, не намагайтеся їх консервувати чи позбутися. Досліджуйте свої страхи. У світі є ще багато цікавого та недослідженого.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Розділ 1. Усвідомлене сприйняття

Розділ 3. Поля енергії

Розділ 2. Бути магом

Передмова. Утворюючи нову реальність

Розділ 4. Зберігати рівновагу

Розділ 6. Людина знання